pixel

About us

All around barbiers

Wij, Daniël & Giovanni, beiden geboren en getogen Haarlemmers, zijn ervaren barbiers en knippen al jaren de perfecte coupe voor onze klanten. Wij hebben Barberstudio opgericht omdat wij onze eigen visie op het kappersvak wilden gaan waarmaken. Namelijk het samenbrengen van een kwalitatieve barbershop met eigentijdse fashion pieces binnen de streetculture.

Met ambitie voor haarstyling en een gedeelde passie voor fashion hebben wij onze droom gerealiseerd in niet zomaar een “barbershop”, maar een Barberstudio. Wij hebben een nieuw concept gecreëerd waarin iedereen zich thuis voelt, welkom is om te chillen, terecht kan voor de meest exclusieve fashion items en met een frisse coupe de deur uit gaat. Onze inspiratie komt voort uit de fashion scene en wij focussen ons daarom niet alleen op de gewenste haarstijl, maar op de complete look.

Door onze jarenlange ervaring als barbiers kunnen wij beiden elk soort haartype behandelen en verzorgen met gebruik van onze eigen samengestelde Barberstudio haarproducten. Wij hebben deze haarproducten zelf samengesteld om het beste resultaat te leveren voor elk haartype. Voor vragen of advies ben je altijd welkom.

Wij willen elke klant meer zelfverzekerdheid geven met onze expertise en willen iedereen verwelkomen in onze studio.