pixel

About us

All around barbiers

Welkom bij Barberstudio, waar we exclusiviteit toegankelijk maken door de combinatie van een concept store, barbershop en social hub. We bieden onze klanten meer dan alleen de beste kapsels – we streven ernaar jouw uiterlijk te transformeren, een exclusieve ervaring te bieden en jou te adviseren over de nieuwste trends. Wij als ervaren barbiers knippen al jaren de perfecte coupe voor onze klanten en realiseren onze visie op het kappersvak. Het samenbrengen van een kwalitatieve barbershop met eigentijdse exclusieve items en fashion pieces binnen de street culture.

In ons innovatieve concept moet iedereen zich thuis voelen, is welkom om te chillen, en kan terecht voor de meest exclusieve items en vertrekt met een frisse coupe. Ons invulling komt voort uit de fashion scene en wij focussen ons daarom niet alleen op de gewenste haarstijl, maar op de complete look.

Door onze jarenlange ervaring als barbiers en stylisten kunnen wij elk soort haartype behandelen en verzorgen met gebruik van onze eigen samengestelde Barberstudio haarproducten. Wij hebben deze haarproducten zelf samengesteld om het beste resultaat te leveren voor elk haartype. Voor vragen, advies en/of personal styling ben je altijd welkom.

Wij willen elke klant meer zelfverzekerdheid geven met onze expertise en willen iedereen verwelkomen in onze studio.

– Valentino, Giovanni, Daniel en Joey